Glasbena skupina društva Migjeni prijazno vabi na letni koncert. zaigrali in zapeli bodo tudi gostujoči glasbeniki in glasbene skupine.
Koncert bo v veliki dvorani centra Španski borci, vstopnina je 5€.

Grupi muzikor i shoqatës “Migjeni" do të paraqitet në koncertin vjetor së bashku me muzicientë dhe grupe tjera muzikore.
Koncerti mbahet në sallën e madhe të qendrës Španski borci, hyrja 5 €.